Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Ontbijt

Start uw dag met een overheerlijk ontbijt met fair trade producten aangevuld met powerfood en á la carte eiergerechten.

The College Hotel serveert iedere ochtend een zeer rijkelijk ontbijtbuffet zodat u vol energie uw dag kunt starten. Zodra u uw hotelkamer verlaat komt de geur van versgebakken broodjes u al tegemoet. Geniet in de sfeervolle brasserie of in de ochtendzon op het terras als eerst van een heerlijke espresso, cappuccino of verse muntthee. Wij brengen u hierbij graag uw favoriete krant. Terwijl u een keuze maakt uit ons uitgebreide assortiment van fairtrade producten, powerfoods, vleeswaren en Hollandse kazen persen wij voor u een heerlijk glaasje Jus ‘d Orange uit.

In de keuken bereiden wij ook voor u een à la carte eiergerecht. U heeft de keuze uit een hardgekookt, zachtgekookt, gebakken of scrambled ei. Uiteraard hebben wij ook aan uw vitaminen gedacht; geniet van ons verse seizoensfruit.

Tijden en reserveren

Ons ontbijt wordt geserveerd van:

  • Maandag t/m vrijdag van 7.00 tot 10.30 uur
  • Zaterdag en zondag van 7.30 tot 11.00 uur

(Het ontbijt wordt op Nieuwjaarsdag geserveerd tot 12:00 uur)
U kunt ons ontbijt reserveren in combinatie met uw hotelovernachting maar ook binnenlopen als passant. Ons uitgebreide ontbijt kost €22,00 per persoon. Voor kinderen jonger dan 12 jaar geldt een korting van 50%.

Room service ontbijt

Als hotelgast kunt u er ook voor kiezen om van uw ontbijt te genieten in uw hotelkamer. Zo kunt u nog iets langer uitslapen. Ons room service ontbijt wordt geserveerd tussen 7.00 en 11.00 uur en hiervoor geldt een toeslag van €4,50. U kunt dit ontbijt reserveren via de kaart in uw hotelkamer of via onze receptie.