Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Van Baerle Shopping Gallery

In het imposante Rijkspostspaarbankgebouw vindt u een zeer exclusieve shopping gallery. Een zestal zeer luxe merken hebben hier hun vestiging gevonden.

Zo treft u hier de sigarenwinkel La Casa del Habano met een exclusief aanbod van de meest dure Cubaanse sigaren. In de voormalige directiekamer is het toonaangevende juweliersmerk Bonebakker gevestigd. Het kwaliteitskinderkleding en beddengoedmerk CLUB CINQ presenteert haar moderne collectie ook in de Van Baerle Shopping Gallery. Skins Cosmetics representeert een aantal vermaarde hoge kwaliteitsbeautymerken en geeft ook toegang tot de uiterst exclusieve Meraki kapsalon. Hier komen vele celebs voor de styling van hun kapsels. Kabana is de one-stop strandvakantie winkel en geboren na een idee van de mondiale nomade Karra Beck. Het gehele jaar kunt u hier luxe artikelen en mode voor strandvakanties en exotische reizen verkrijgen. Tot slot heeft ook het Deense juwelen merk Shamballa Jewels haar vestiging in de gallery. Dit merk is opgericht in Kopenhagen door de broers Kornerup en heeft vele royals als fan van hun collectie. De Shamballa bracelet is hun meest befaamde item.

De winkels in de Van Baerle Shopping Gallery hebben eigen openingstijden. De ingang vindt u aan de Van Baerlestraat nummer 50.