Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Over de P.C. Hooft SalonHuwelijksceremonie, presentatie, receptie, lunch, diner

De P.C. Hooft Salon, de grootste van de vier authentieke salons van het hotel, kenmerkt zich door de imposante kroonluchters en lange spiegelwand.

P.C. Hooft Salon omschrijving

  • Huwelijksceremonie/Presentaties/Recepties/Lunches/Diners
  • Max. 60 personen lunch/diner
  • Max. 90 personen presentatie in theateropstelling
  • Max. 150 personen receptie
  • 91 m2

Deze salon is door haar uitstraling en vorm een zeer geschikte ruimte voor een intieme trouwceremonie met maximaal 60 gasten. Door een perfecte opstelling te creëren krijgt het bruidspaar een centrale plaats te midden van alle gasten en is iedere gast ooggetuige van een bijzonder levensmoment.

Voor presentaties, trainingen, seminars en workshops is deze ruimte geschikt tot maximaal 90 personen in een theateropstelling. Een geluidssysteem, flip-over en gratis wireless fast internet is standaard beschikbaar in de salon. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het opstellen van audiovisuele apparatuur. Ons Meetings & Events team maakt hiervoor graag een offerte op maat voor u op.

De P.C. Hooft Salon is tevens een perfecte ruimte om exclusief te lunchen of dineren, met maximaal 36 gasten aan één tafel of 60 gasten aan twee tafels. In combinatie met de aangrenzende Coster Salon of de Bar/Lounge zijn recepties en cocktailparty’s in deze sfeervolle ruimte mogelijk tot 150 personen.

Locatie voor exclusieve evenementen

Zoekt u een statige, chique en luxe locatie voor uw evenement waarbij alles tot in detail gerealiseerd wordt? Het monumentale The College Hotel biedt u een scala een mogelijkheden voor exclusieve evenementen. Als evenementenlocatie heeft de voormalige school vier unieke salons met authentieke historische details. Voor een groots galadiner, congres, trouwceremonie, feestavond, beurs, expositie of modeshow kan onze 190 m2 grote Rembrandt Ballroom in iedere gewenste opstelling omgetoverd worden.

Vergaderarrangementen

Onbezorgd vergaderen in één van onze authentieke salons!

Reserveer nu!

Ontdek onze nieuwe Rembrandt Ballroom

De ideale locatie voor uw congres, trouwceremonie, galadiner of feestavond!

Boek nu!

Ontdek onze nieuwe Rembrandt Ballroom

De ideale locatie voor uw congres, trouwceremonie, galadiner of feestavond!

Boek nu!