Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Over de Vondel SalonVergadering, Lunch, Diner, Cocktail party's

De Vondel Salon heeft een unieke ligging aan de binnenplaats van The College Hotel. Aan deze zijde ervaart u alle rust en privacy om met maximaal 16 gasten te dineren, lunchen of vergaderen. De salon heeft grote openslaande deuren met ramen naar een exclusief terras. De ruimte is op te stellen naar uw wensen.

Vondel Salon omschrijving

  • Max. 16 personen
  • Eigen terras
  • 32 m2

De chique kroonluchters geven de salon allure en de prachtige spiegelwand geeft een bijzonder ruimtelijk effect. U bereikt de Vondel Salon via de sfeervolle bar en lounge, die ook samen met de salon te combineren zijn, tijdens een cocktailparty. Een geluidssysteem, flip-over en gratis wireless fast internet is standaard beschikbaar in de salon. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het opstellen van audiovisuele apparatuur. Het team van The College Hotel maakt hiervoor graag een offerte op maat voor u op.

Evenementen in The College Hotel

Wij nodigen u graag uit uw evenement in een exclusieve, historische en chique setting plaats te laten vinden in The College Hotel Amsterdam. Dit hotel is gevestigd in een 19e eeuws schoolgebouw. De authentieke details zijn op smaakvolle wijze gemixt met ‘State of the Art’ design. Ieder evenement zal daardoor een memorabel evenement voor uw gasten zijn. Onze vier salons zijn sfeervol en geschikt voor exclusieve vergaderingen, trainingen, diners en lunches. Voor grotere gezelschappen kunt u tot 250 personen terecht in de sfeervolle Balzaal. Daarnaast heeft het hotel een unieke Courtyard, binnenplaats. Overnachten kan uiteraard in één van de veertig luxe en unieke hotelkamers of suites.

Vergaderarrangementen

Onbezorgd vergaderen in één van onze authentieke salons!

Reserveer nu!