Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Over de Coster SalonVergadering, Lunch, Diner, Receptie

De intieme Coster Salon kenmerkt zich door een ruimte met veel daglicht, een chique spiegelwand en een centraal geplaatste, sfeervolle open haard. In verschillende opstellingen biedt de Coster Salon ruimte om 12 gasten te verwelkomen voor een intieme vergadering, exclusieve lunch of diner. In geval van een receptie biedt deze salon ruimte aan maximaal 30 personen. De Coster Salon is gelegen aan de voorzijde van The College Hotel en vanuit de grote ramen kijkt u uit op de levendige straat én de oudste moerbeiboom van Amsterdam!

Coster Salon omschrijving

  • Vergadering/lunch/diner/receptie
  • Max. 12 personen lunch/diner
  • Max. 30 personen receptie
  • 36 m2

Een geluidssysteem, flip-over en gratis wireless fast internet is standaard beschikbaar in de salon. Tevens bestaat er de mogelijkheid tot het opstellen van audiovisuele apparatuur. Ons Meetings & Events team maakt hiervoor graag een offerte op maat voor u op.

Deze zaal is via de onzichtbare deuren in de spiegelwand te combineren met de P.C. Hooftsalon.

Evenementenlocatie

Het statige The College Hotel biedt u een monumentale en veelzijdige locatie voor ieder evenement. Het voormalige schoolgebouw heeft vier unieke salons met authentieke details, een 190 m2 grote multifunctionele Balzaal en de unieke Courtyard.

Vergaderarrangementen

Onbezorgd vergaderen in één van onze authentieke salons!

Reserveer nu!