Menu

The College Terrace & Courtyard

The secret garden of Amsterdam

Een oase van rust in hartje Amsterdam. The College Terrace is met haar groene, mediterrane sfeer de ideale plek om aan de drukte van bruisend Amsterdam te ontsnappen. Geniet in de buitenlucht van een heerlijke borrelplateau of relax met een goed glas wijn.

Openingstijden

Vanaf 1 juni opent The College Terrace haar deuren weer voor publiek. Onze medewerkers staan te popelen om jou weer te verwelkomen! Om de veiligheid van onze gasten te waarborgen, is het verplicht om van tevoren te reserveren. Wil je op een zonnige dag genieten van het mooie weer op ons terras? Reserveer dan jouw plek via de onderstaande button. Het terras is elke dag geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur. Vanaf 12.00 bestel je de heerlijke gerechten van onze menukaart!

Bekijk menukaart Reserveren

Belangrijke informatie: lees vooraf de maatregelen via deze link.

(function (d, s, id, h) { var ftjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; var js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “https://cdn.formitable.com/sdk/v1/ft.sdk.min.js”; h && (js.onload = h); ftjs.parentNode.insertBefore(js, ftjs); }(document, ‘script’, ‘formitable-sdk’, function () { FT.load(‘Analytics’); }));

Openingstijden

Maandag t/m zondag
vanaf 11.00 uur

Contact
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam
020 5711 511
reservations@thecollegehotel.com

COVID-19 (coronavirus) update