Menu

Shiraz @ The College

De beste wijnbar van Nederland!

Shiraz takeaway @ The College

Beleef de culinaire hapjes en de exclusieve wijnen van Shiraz bij jou thuis met onze takeaway service! Ervaar een intiem etentje met je partner of een gezellig familiediner dankzij ons luxe maaltijdpakket voor €47,50 die je gemakkelijk in de keuken kunt klaarmaken. Afhalen is mogelijk tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Meer informatie is te vinden op deze pagina.

Shiraz @ The College

Na het daverende succes van Shiraz in het centrum van Amsterdam werd al snel gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden, deze werd gevonden in The College Hotel Amsterdam.

Zoals de Shiraz druif, is de sfeer een blend van het Midden-Oosten en traditioneel Frans in een eigentijdse vertaling. Als je het lastig vindt te kiezen van de uitgebreide wijnkaart, vraag de bediening dan om raad en zij zullen je vakkundig adviseren.

Reserveren is mogelijk door te bellen naar 020-5711511 of door te mailen via: banquetsales@thecollegehotel.com

Openingstijden:
Maandag t/m zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur (tijden kunnen afwijken). Vanaf 11.00 uur ben je welkom voor een drankje, kop koffie of thee. 

High Tea en High Wine

Kom langs en geniet van een heerlijke High Tea voor €32,50 per persoon (een mix van luxe zoete/hartige hapjes en onbeperkt thee) of een High Wine voor €25,00 per persoon (inclusief 4 proefglazen, diverse hapjes en uitleg van een sommelier) of €35,00 per persoon (inclusief 5 proefglazen, diverse hapjes en uitleg van een sommelier). Reserveer op tijd (minimaal een week van tevoren). Reserveren kan vanaf 10 personen.

Dagelijks kunt u in Shiraz @ The College terecht voor heerlijke wijnen en mediterraanse bites om te delen. Aangezien deze wijnbar het shared lunch en dining concept volledig heeft omarmd staan er met name gerechten om te delen op de kaart. Verdeeld in to share cold, to share hot, to share plates en een paar desserts die u niet hoeft te delen maar helemaal alleen mag opeten.

Menukaart Wijnkaart

Shiraz Amsterdam verkozen tot ‘Wine Bar of the Year 2019!’

Shiraz Amsterdam is naast ‘Wine bar of the Year 2019’, ook verkozen tot ‘Best Wine Bar of Amsterdam’. Lees hier meer over!

Openingstijden

Maandag t/m zondag
vanaf 11.00 uur

Contact
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam
020 5711 511
reservations@thecollegehotel.com

COVID-19 (coronavirus) update