fbpx
Menu

Shiraz @ The College

De beste wijnbar van Amsterdam!

Na het daverende succes van Shiraz in het centrum van Amsterdam werd al snel gekeken naar uitbreidingsmogelijkheden, deze werd gevonden in The College Hotel Amsterdam.

Zoals de Shiraz druif, is de sfeer een blend van het Midden-Oosten en traditioneel Frans in een eigentijdse vertaling. Als je het lastig vindt te kiezen van de uitgebreide wijnkaart, vraag de bediening dan om raad en zij zullen je vakkundig adviseren.

Reserveren is alleen mogelijk voor groepen boven de 8 personen via: banquetsales@thecollegehotel.com

Openingstijden:
Maandag t/m zondag vanaf 13.00 uur

High Tea en High Wine

Kom langs en geniet van een heerlijke High Tea voor €29,50 per persoon (een mix van luxe zoete/hartige hapjes en onbeperkt thee) of een High Wine voor €35,00 per persoon (inclusief 4 proefglazen, diverse hapjes en uitleg van een sommelier). Reserveren kan vanaf 10 personen.

Lunch en Diner

Dagelijks kunt u in Shiraz @ The College terecht voor heerlijke wijnen en mediterraanse bites om te delen. Aangezien deze wijnbar het shared lunch en dining concept volledig heeft omarmd staan er met name gerechten om te delen op de kaart. Verdeeld in to share cold, to share hot, to share plates en een paar desserts die u niet hoeft te delen maar helemaal alleen mag opeten.

Menukaart Wijnkaart

 

Openingstijden

Maandag t/m zondag
vanaf 13.00 uur

Contact
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam
020 575 1225
info.collegehotel@shirazamsterdam.nl

Start route