Menu

The College Restaurant

Stijlvolle hideaway in hartje Amsterdam.

Welkom in The College Restaurant

In The College Restaurant gaan historie en stijl hand in hand. Maak kennis met de traditionele mediterrane keuken met moderne invloeden. De perfecte bereiding en de beste combinaties van ingrediënten is waar het in de keuken van The College Restaurant om draait. Onze chefs werken enkel met verse streekproducten en de seizoenen worden nauw gevolgd. De kaart van The College Restaurant is herkenbaar én verrassend. Geniet van een uitgebreide keuze aan huisgemaakte pasta’s, de beste steaks, gastronomische hamburgers en luxe sandwiches.

Door het stijlvolle design en de fijne sfeer is het restaurant ook de ideale locatie voor borrels, evenementen en meetings. Tijdens de zomermaanden kunt u op ons terras, ‘the secret garden of Amsterdam’, genieten van een verkoelend drankje en heerlijk lunchen en dineren.

Ontbijt

Het restaurant serveert iedere ochtend een zeer rijkelijk ontbijtbuffet zodat u vol energie uw dag kunt starten. Geniet in de sfeervolle brasserie of in de ochtendzon op het terras als eerst van een heerlijke espresso, cappuccino of verse muntthee. Wij brengen u hierbij graag uw favoriete krant, terwijl u een keuze maakt uit ons uitgebreide assortiment van fairtrade producten, powerfoods, vleeswaren en Hollandse kazen.

Maandag t/m vrijdag van 7.00 – 10.00 uur

Zaterdag en zondag van 7.00 – 11.00 uur

Lunch

Dagelijks kunt u vanaf 12.00 uur in The College Restaurant terecht voor een heerlijke lunch. Op onze lunchkaart vindt u een ruime keuze aan gezonde salads, luxe sandwiches en gastronomische hamburgers.

Dagelijks van 12.00 – 17.00 uur

Lunchmenu

Diner

Van huisgemaakte specialiteiten tot duurzame steaks en desserts om écht van te genieten. In The College Restaurant maakt u op smaakvolle wijze kennis met de mediterrane keuken. Bij ons restaurant kunt u gezellig samen met vrienden en familie genieten van overheerlijke gerechten.

Woensdag t/m zondag van 18.00 – 22.00 uur

Op maandag en dinsdag is The College Restaurant gesloten voor diner en enkel geopend voor vooraf gereserveerde groepsdiners. Voor het maken van een groepsreservering klik hier. Gedurende de dag serveert het restaurant een bites menu.

Dinermenu

 

 

 

Openingstijden

Restaurant
Lunch
Dagelijks: 12:00 – 16:00
 

Diner

wo t/m zo: 17:00 – 23:00
Bar
zo t/m wo: 10:00- 00:00
do t/m za: 10:00 – 01:00

Contact
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam
020 575 1225
fosupervisor@thecollegehotel.com

Start navigation