Menu

The College Restaurant

Stijlvolle hideaway in hartje Amsterdam.

Welkom in The College Restaurant

In The College Restaurant gaan historie en stijl hand in hand. Maak kennis met de traditionele mediterrane keuken met moderne invloeden. De perfecte bereiding en de beste combinaties van ingrediënten is waar het in de keuken van The College Restaurant om draait. Onze chefs werken enkel met verse streekproducten en de seizoenen worden nauw gevolgd. De kaart van The College Restaurant is herkenbaar én verrassend. Geniet van een uitgebreide keuze aan huisgemaakte pasta’s en pizza’s, de beste steaks, gastronomische hamburgers en luxe sandwiches.

Door het stijlvolle design en de fijne sfeer is het restaurant ook de ideale locatie voor borrels, evenementen en meetings. Tijdens de zomermaanden kunt u op ons terras, ‘the secret garden of Amsterdam’, genieten van een verkoelend drankje en heerlijk lunchen en dineren.

Lunch

Dagelijks kunt u vanaf 12.00 uur in The College Restaurant terecht voor een heerlijke lunch. Op onze lunchkaart vindt u een ruime keuze aan gezonde salad bowls, luxe sandwiches, gastronomische hamburgers en overheerlijke pizza’s.

Dagelijks van 12.00 – 16.00 uur

Lunchmenu

Diner

Van huisgemaakte specialiteiten tot duurzame steaks en desserts om écht van te genieten. In The College Restaurant maakt u op smaakvolle wijze kennis met de mediterrane keuken. Met ons ‘plates to share’ concept hoeft u niet te kiezen uit één gerecht maar kunt u gezellig samen met vrienden en familie genieten van verschillende kleine gerechten.

Woensdag t/m zondag van 17.00 – 23.00 uur

Op maandag en dinsdag is The College Restaurant gesloten voor diner en enkel geopend voor vooraf gereserveerde groepsdiners. Voor het maken van een groepsreservering klik hier. Gedurende de dag serveert het restaurant een bites menu.

Dinermenu

Sunday Brunch

Sluit uw weekend feestelijk en in stijl af met onze Sunday Brunch! Iedere zondagmiddag kunt u in The College Restaurant tussen 12.00 en 16.00 uur aanschuiven voor een overheerlijk brunchbuffet.

Meer info en reserveren

High Tea

Geniet doordeweeks van een overheerlijke High Tea met vrienden of familie in The College Restaurant. Tussen 12.00 en 16.00 krijgt u de lekkerste hoogstaande sandwiches en zoetigheden gereserveerd.

Meer info en reserveren

 

 

Openingstijden

Restaurant
Lunch
Dagelijks: 12:00 – 16:00
 

Diner

wo t/m zo: 17:00 – 23:00
Bar
zo t/m wo: 10:00- 00:00
do t/m za: 10:00 – 01:00

Contact
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam
020 575 1225
fosupervisor@thecollegehotel.com

Start navigation