Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

The College Hotel-opleidingThe College Hotel Amsterdam

Heb jij de ambitie om manager te worden van een hotel of restaurant, ben jij een ondernemende teamplayer en vind jij het fijn om in de praktijk te leren? Met ingang van augustus zal The College Hotel-opleiding van start gaan! Geen theoretisch of praktisch onderwijs in het klaslokaal, maar on-the-job training in de prachtige leeromgeving van The College Hotel Amsterdam.

The College Hotel Amsterdam biedt studenten van de opleiding Manager/ Ondernemen Horeca de mogelijkheid om de kneepjes van het horeca vak te leren in de leerrijke omgeving van een prachtig boutique hotel in hartje Amsterdam. Met The College Hotel-opleiding leren studenten stap voor stap wat het inhoud om in een hotel te werken en leiding te geven. Dit initiatief wordt theoretisch ondersteund door het ROC van Amsterdam.

De opleiding

De opleiding duurt 3 jaar en het onderwijsprogramma vindt volledig plaats op de werkvloer van The College Hotel Amsterdam. De docenten van het ROC van Amsterdam ‘Manager/ Ondernemer Horeca’ zullen zorgen voor de nodige theoretische ondersteuning. De managementopleiding geeft studenten de mogelijkheid om te werken op alle operationele afdelingen van The College Hotel Amsterdam. Studenten werken volgens een roulerend rooster in The College Bar Lounge, keuken, banqueting afdeling, receptie, dutymanagement, guestrelations en in de housekeeping. Zo kunnen studenten de geleerde kennis direct toepassen op de werkvloer. Verder leren studenten hoe zij het beste kunnen omgaan en communiceren met gasten en collega’s, wat de beste manieren zijn om een team aan te sturen en hoe zij mede-collega’s kunnen motiveren en begeleiden.

Naast de operationele afdelingen maken studenten tijdens het programma ook kennis met de managementafdelingen van het hotel.  De afdelingen; Personeelszaken, Financiën, Magazijnbeheer, Sales & Reserveringen en Directie zullen inzicht geven in hoe het er achter de schermen van een hotel aan toegaat, hoe het personeelsbeleid bepaald wordt, hoe het hotel logistiek en financieel georganiseerd wordt en hoe een manager het hotel in de markt zet.

Naast het werk op de verschillende afdelingen wordt er coaching aangeboden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Studenten werken aan de hand van een roulerend rooster en zullen elke 10 weken op een andere afdeling werkzaam zijn.

Meer informatie

Bent u geinteresseerd in The College-opleiding en wilt u meer informatie over de kosten, aanmelding en opleidingseisen? Kijk dan op de website van ROC van Amsterdam.

COVID-19 (coronavirus) update