Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Studenten ConceptSamen met u stomen wij een nieuwe generatie hotelprofessionals klaar voor de toekomst!

The College Hotel Amsterdam is een uniek concept waarbij het, naast het verzorgen van uw onvergetelijke verblijf, volledig draait om het hands-on opleiden van Young Professionals in de hospitality sector. Gasten, medewerkers en management geven high potential studenten van lokale hotelscholen een unieke mogelijkheid om in de praktijk werkervaring op te doen in de operatie en op de administratieve afdelingen van een gekwalificeerd boutique hotel.

Wat mag u als gast verwachten?

Als gast van The College Hotel mag u rekenen op goedwillende, sprankelende, gedisciplineerde en enthousiaste Young Professionals die kritisch zijn geselecteerd door ons management en zijn aangedragen als representant van hun school. U zult dynamiek en energie ervaren tijdens uw hotel verblijf en wij staan er voor garant dat dit aan uw verblijf een extra dimensie geeft.

High potentials

Niet iedere student kan zomaar stage lopen in The College Hotel. Voorafgaand vindt een uitgebreide en kritische selectieprocedure vanuit het management en de hotelscholen plaats. Alle studenten zijn 10 tot 20 weken werkzaam in het hotel. Deze periode stelt de studenten in staat om daadwerkelijk een ontwikkeling door te maken. Studenten zijn afkomstig van zowel MBO als HBO opleidingen en worden ingezet op de uiteenlopende afdelingen voor én achter de schermen in het hotel. Studenten uit verschillende leerjaren werken in het hotel. De ouderejaars hebben een coachende rol, hierdoor kunnen zij ook echt leidinggevende ervaring opdoen en het hoogst haalbare uit hun stage periode halen.

Begeleiding en coaching

De verhouding medewerkers en studenten is ongeveer 60%/40%. De studenten worden op alle afdelingen begeleid en gecoacht. Onze medewerkers doen dit vol passie en zijn getraind om deze belangrijke rol te vervullen. Alle Young Professionals doorlopen een stapsgewijs traject met dagelijkse feedbackmomenten. Per week worden door de coaches doelstellingen bepaald. Dit kan het creëren van de perfecte Latte Macchiato zijn, tot het geven van een passend wijnadvies of maken van een omzetberekening.

Win-Win-Win-Win situatie

Door samen te werken met de lokale hotelscholen creëert The College Hotel een absolute win-win-win-win situatie voor gasten, studenten, de hotelscholen en de Corendon Group. De voordelen op een rij:

Wat zijn de benefits van dit concept voor u als gast?

  • Onze studenten doen er alles aan uw verwachtingen tijdens ieder verblijf te overtreffen.
  • In een 4-sterren hotel ervaart u 5-sterren service, een hoger service level dan gangbaar. Dit gebeurt enerzijds door de toewijding die onze studenten u geven en het plezier dat zij aan hun werkzaamheden ervaren en anderzijds door de ruime personeelsbezetting.
  • U draagt er aan bij high potential studenten op te leiden tot de hospitality professionals van de toekomst.

Wat zijn de benefits van voor studenten?

  • Een praktijkgerichte werkervaring bij een hooggekwalificeerd hotel in een ‘echte’ hotelsetting waarbij de verwachtingen van veeleisende en veelzijdige gasten, zowel zakelijke gasten, toeristen uit alle windstreken en bezoekers van evenementen, iedere dag overtroffen moeten worden.

Wat zijn de benefits voor hotelscholen?

  • De hotelschool is verzekerd van een hoogwaardige opleidingslocatie in een 4-sterren hotel met 5-sterren service.
  • De samenwerking met Corendon Hotels & Resorts, eigenaar van The College Hotel, draagt bij aan het imago van de school en de scores in accreditaties en trekt nieuwe high potentials en zeer gemotiveerde studenten aan.

Wat zijn de benefits voor Corendon Hotels & Resorts?

  • Corendon Hotels & Resorts en haar zusterbedrijven uit de Corendon Groep, maar eigenlijk de hospitality industrie in haar geheel, is verzekerd van hoogwaardige Young Professionals voor de toekomst.
  • Studenten komen in aanraking met het nieuwe en innovatieve hotelmerk Corendon Hotels & Resorts.
  • Het is een paradeproject met een grote maatschappelijke bijdrage waar Corendon enorm trots op is.

Hotelscholen in dit samenwerkingsverband

The College Hotel is er trots op om al vele jaren op rij nauw samen te mogen werken met het ROC van Amsterdam.