Menu

Het iPrefer Loyaliteitsprogramma

Het exclusieve loyaliteitsprogramma met beloningen vanaf uw eerste overnachting.

The College Hotel is onderdeel van Preferred Hotels & Resorts, een wereldwijd hotelmerk dat meer dan 550 exclusieve, onafhankelijke hotels representeert in meer dan 85 landen. Deze hotels zijn onderverdeeld in vijf categorieën – Connect, Lifestyle, Legend, LVX en Preferred Residences. The College Hotel behoort tot de Lifestyle collectie, dat bestaat uit authentieke, superieure accommodaties met uitgebreide en diverse eetgelegenheden. Alle hotels van Preferred garanderen een inspirerend, bijzonder verblijf met persoonlijke en oprechte service.

Gratis inschrijven en profiteer direct!

Met een gratis inschrijving voor het iPrefer loyaliteitsprogramma profiteert u gelijk vanaf het eerste verblijf! Lidmaatschap van dit programma biedt u onder andere gratis early check-in en late check-out vanaf dag één.

U wordt voor elk verblijf beloond met punten. Deze punten kunt u verzilveren tot waardecheques, die in te leveren zijn bij meer dan 550 hotels en resorts over de hele wereld. Tevens spaart u voor gratis kamerupgrades en welkomstgeschenken voor elke overnachting!

Ontdek alles over het iPrefer programma op www.iprefer.com.

Schrijf u nu in!

COVID-19 (coronavirus) update