Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Historie van het gebouw

Het historische karakter van The College Hotel is met respect voor authenticiteit in harmonie gebracht met ‘state of the art’ design. Het gebouw staat op de lijst meest klassieke gebouwen met historie in Amsterdam. De vergelijkingen tussen het beroemde Rijksmuseum – gebouwd in dezelfde periode – en The College Hotel zijn goed te zien.

Op unieke wijze dragen onder meer de hoge plafonds, grote open haarden en ruime trappenhuizen bij aan de bijzondere sfeer in zowel de lobby, de gastenkamers en het restaurant. Ook alle ruimtes van The College Hotel ademen een welkome sfeer. Het hotel biedt een aantal ruime en stijlvolle vergader- en evenementenzalen, die zich bij uitstek lenen voor sfeervolle zakelijke en privé bijeenkomsten, diners en bruiloften.

Award winning design

Het 4* The College Hotel beschikt over 40 stijlvol ingerichte kamers, 5 multifunctionele zalen, een prachtige lounge en bar, een zonnig terras en een gymnastieklokaal dat door de architecten werd getransformeerd tot een prachtige ballroom. Het bijzondere concept, de vormgeving en prettige dienstverlening zorgen ervoor dat The College Hotel bezocht wordt door (bekende) gasten uit het binnen- en buitenland. Enkele jaren geleden ontving het hotel de Prix Villegiature voor de stijlvolle inrichting.