Mondi Caribbean Cuisine Restaurant & Terrace

”Proef de zon in het hart van de stad”

Mondi

Bon bini na Mondi! Mondi is het nieuwe exotische restaurant van The College Hotel. Hier geniet je van shared fine-dining en soulfood waarbij de Caribische keuken en cultuur centraal staan. Masterchef Justin Niessen brengt zijn culinaire successen en nieuwe smaakmakers naar de hoofdstad. Door zijn Curaçaose roots te combineren met de invloeden van de Amsterdamse smeltkroes zorgt hij voor een verrassend menu: Caribbean Soulfood met een Franse twist en een randje Mokums bravoure.  Daarnaast kun je je weekend goed beginnen door op vrijdagavond te genieten van onze DJ. Duik erin en proef de zon!

Menu
Dranken

Mondi (Papiamentu) staat op de Benedenwindse Eilanden bekend als onontgonnen, vrije wildernis. De Mondi kenmerkt zich als een bossig gebied met planten als aloë vera, agave en de dividiviboom. Voor ons staat Mondi voor het onontdekte en de vrijheid om nieuwe dingen  te proberen en de Caribische smaken naar Nederland te brengen.


Mondi

The College Hotel

In het hart van het Amsterdamse museumkwartier vind je The College. Een viersterren boetiekhotel, gehuisvest in een van de mooiste rijksmonumenten van de stad. In dit 19e-eeuwse schoolgebouw treffen reiziger, stedeling en kunstenaar elkaar in een inspirerende creatieve omgeving. Zo heeft de bar van The College Hotel ook de functie van kunstgalerie en is het een podium voor jonge Amsterdamse talenten.

Samen met Mondi biedt The College Hotel je een complete ervaring. Na een tropische appetizer op het terras, schuif je aan in de botanische sferen van het restaurant. Daarna nip je ontspannen aan een cocktail bij de bar of in de courtyard. Haast om thuis te komen kennen we niet: je kunt comfortabel overnachten in één van de 40 luxe kamers. Zo brengen The College Hotel en Mondi de relaxte Caribische vibe naar Amsterdam.

Mondi

Bon bini in Mondi!’  Ik heet je met een warme en een brede glimlach van harte welkom.
Ban Topa! (We gaan elkaar zien!)

–  Masterchef Justin Niessen  –

Meer over de chef

SERVICES

Wat bieden we aan?

ONTBIJT

LUNCH

DINER

DRANKEN

In een tropische omgeving geniet je van Caribbean shared dining op topniveau waarbij de Caribische keuken en cultuur centraal staat.

Met de opening van Mondi in de zomer van 2021 is de hoofdstad een unieke, culinaire hotspot rijker. De fantastische locatie, het iconische 4* boetiek hotel The College, maakt een avondje uit eten extra bijzonder. De sfeervolle hotelbar is de perfecte plek voor een aperitief voor je lekker gaat tafelen. Bij mooi weer is de prachtige buitenbar op het mooiste terras van Amsterdam ‘the place to be’. En ook na een ‘Caribbean night’ in restaurant Mondi kun je tot laat in de avond gezellig loungen op het terras of in de bar. Nóg leuker: knoop er een fijne overnachting aan vast in een van de 40 stijlvol ingerichte kamers van The College Hotel. Elke kamer van dit historische schoolgebouw is uniek en met zorg ingericht. Zo wordt een avondje uit, pure verwennerij!