Menu

Fashion District

Het Fashion District is het bruisende Fashion hart van Amsterdam. In deze wijk vindt u de mooiste winkels van de meest exclusieve en luxe merken en ook relatief nieuwe merken hebben hun plek gevonden in één van de mooie winkelstraten of in Van Baerle Shopping Gallery. Aan het Museumplein is ook één van de oudste diamantslijperijen gevestigd.

Te vinden in het Fashion District:

P.C. Hooftstraat

De P.C. Hooftstraat is de beroemde en meest exclusieve winkelstraat van Nederland, vernoemd naar de 17e-eeuwse dichter en toneelschrijver Pieter Cornelisz Hooft. De straat bevat veelal exclusieve kledingwinkels en enkele dure appartementen. De prestigieuze straat kruist met de Van Baerlestraat, ook een chique winkelstraat in de wijk Oud-Zuid.

Meer informatie

Van Baerle Shopping Gallery

In het imposante Rijkspostspaarbankgebouw vindt u een zeer exclusieve shopping gallery. Een zestal zeer luxe merken hebben hier hun vestiging gevonden.

Meer informatie

Beethovenstraat

Nabij de P.C. Hooftstraat ligt de Beethovenstraat, een gezellige buurt-winkelstraat. De kracht van de straat wordt gevormd door het zeer gevarieerde winkelaanbod in verschillende prijsklassen.

Meer informatie

Coster Diamonds

Amsterdam staat al honderden jaren bekend als diamantstad. Bij Coster Diamonds wordt het ambacht diamantslijpen nog vol precisie op de meest waardevolste diamanten verricht.

Meer informatie

COVID-19 (coronavirus) update