Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

The College Hotel AmsterdamUitstekend bereikbaar per auto en openbaar vervoer

The College Hotel Amsterdam ligt in het centrum-Zuid van Amsterdam. U kunt het hotel met het openbaar vervoer of auto uitstekend bereiken.

Openbaar vervoer

Direct tegenover de ingang van The College Hotel bevinden zich tram- en bushaltes, welke andere delen van de stad makkelijk bereikbaar maken. De luchthaven Schiphol bevindt zich op slechts tien kilometer afstand. Vanaf het Centraal Station kunt met diverse tramlijnen The College Hotel bereiken; tram 5, 12 en 3. U dient uit te stappen bij halte Roelof Hartplein.


Plan mijn reis

Reizen per auto

Neem vanaf de Ringweg A10 de afslag s108 en volg de borden ‘Olympisch Stadion’. Volg de Stadionweg naar rechts tot dat u de kruising met de Beethovenstraat bereikt. Sla af naar rechts en na 400 meter ligt het hotel direct bij de verkeerslichten voor u.

Parkeren bij het hotel

Ons hotel beschikt over een value parking, voor hotelgasten. Er zijn 6 parkeerplekken beschikbaar. U kunt de auto tijdelijk op de laad en los plek naast het terras parkeren. Eén van onze medewerkers zorgt dan dat uw auto in de garage geparkeerd wordt. De kosten hiervan zijn €50,- per nacht en €5,00 per uur.

Voor het hotel zijn twee oplaadpunten voor elektrische auto’s.

Parkeren in de stad

Amsterdam is een dure stad om te parkeren. Voor een dagbezoek raden wij u aan in de P&R garage van het Olympisch Stadion te parkeren. Hier betaalt u voor de eerste dag (aankomst op een doordeweekse dag voor 10.00 uur) €8,00 voor uw auto. Na de eerste dag betaalt u €1 per 24 uur. In het weekend en doordeweeks na 10.00 uur betaalt u €1 per 24 uur. Hier kunt parkeren en verder reizen per openbaar vervoer met maximaal 5 personen.  Maak gebruik van tramlijn 24 en stap uit bij halte Roelof Hartplein, aan de overkant van The College Hotel.

Van en naar Schiphol

Er zijn verschillende manieren om van Schiphol naar het hotel te komen. U kunt per taxi of openbaar vervoer reizen. De kosten voor een taxi zijn c.a. €40,- euro. Neem contact op met ons via het contactformulier dan regelen wij uw transfer. U kunt ons ook direct bellen. Uiteraard kunt u ook zelf een taxi aan houden. Reist u liever met het openbaar vervoer? Vanaf Schiphol kunt u de trein nemen naar Amsterdam Station-Zuid. Hier kunt u overstappen op tram nummer 5. U kunt vervolgens uitstappen bij het Roelof Hartplein. Een reis van het hotel naar Schiphol of vise versa duurt c.a. 20 minuten afhankelijk van de drukte.

COVID-19 (coronavirus) update