The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Shoppen in AmsterdamThe College Hotel Amsterdam

Amsterdam is de shopstad bij uitstek. Graag gidsen wij u naar de belangrijkste shopping districts. Van luxe tot vintage, exclusief tot gangbaar.

P.C. Hooftstraat

De P.C. Hooftstraat is de beroemde en meest exclusieve winkelstraat van Nederland, vernoemd naar de 17e-eeuwse dichter en toneelschrijver Pieter Cornelisz Hooft. De straat bevat veelal exclusieve kledingwinkels en enkele dure appartementen. De prestigieuze straat kruist met de Van Baerlestraat, ook een chique winkelstraat in de wijk Oud-Zuid.

Meer informatie

Beethovenstraat

Nabij de P.C. Hooftstraat ligt de Beethovenstraat, een gezellige buurt-winkelstraat. De kracht van de straat wordt gevormd door het zeer gevarieerde winkelaanbod in verschillende prijsklassen.

Meer informatie

Van Baerle Shopping Gallery

In het imposante Rijkspostspaarbankgebouw vindt u een zeer exclusieve shopping gallery. Een zestal zeer luxe merken hebben hier hun vestiging gevonden.

Meer informatie

City Centre

In het centrum hart, rondom de Dam, vindt u vele warenhuizen en brandstores. Hoogtepunten zijn De Kalverstraat, de Bijenkorf en Magna Plaza. U mag ook zeker de Drijvende bloemenmarkt niet vergeten.

Meer informatie

De 9 straatjes

In de Jordaan vindt u in vele grachtenpandjes hele exclusieve winkeltjes vol mode, design en interieur. Dit pittoreske winkeldistrict, gelegen in de dwarsstraten van de Herengracht en Keizersgracht, zijn getiteld tot de 9 straatjes van Amsterdam. Door internationale pers is het district bejubelt als hotspot maar de buurt is ook zeer geliefd bij ras Amsterdammers.

Meer informatie

Markten in Amsterdam

Op de vele markten in Amsterdam ontmoet u de echte locals, proeft u Amsterdamse specialiteiten en vindt u kunst- en kitschschatten als aandenken voor thuis. We hebben de meest bijzondere markten in Amsterdam voor u op een rij gezet.

Meer informatie

COVID-19 (coronavirus) update