The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Meet the localsThe College Hotel Amsterdam

Wilt u tijdens uw bezoek aan Amsterdam echte locals ontmoeten om te ontdekken hoe het echte leven in de stad is?  Hier moet u zijn!

 

De Centrale Bibliotheek

De grootste bibliotheek van Nederland OBA heeft een collectie van 1,5 miljoen boeken, tijdschriften, cd’s, dvd’s, games en meer. Bijna 500 computers en 1000 zitplaatsen geven vele Amsterdammers contact tot media wereldwijd. U ontmoet hier Amsterdammers uit alle hoeken.

Wedstrijd van AJAX

Woon een thuiswedstrijd van voetbalclub AFC AJAX bij in de Amsterdam Arena. Vele duizenden Amsterdammers hebben een seizoenskaart voor hun favoriete club en moedigen hun club fanatiek bij tijdens de wedstrijden in het stadion.

De Albert Cuypmarkt

De warenmarkt Albert Cuyp is gelegen in het bruisende Amsterdamse de Pijp. Van oorsprong was deze wijk een echte volkswijk maar nu is het de plek van vele hippe boetieks, eettentjes, terrassen en start-ups.

De Negen Straatjes

De Negen Straatjes hebben ook in de harten van Amsterdammers een bijzonder plekje. Tijdens een kopje koffie in één van de vele koffiebars of de bijzondere winkeltjes komt u achter verhalen van de Jordaan en haar bewoners.

De Hallen

De Hallen zijn in korte tijd een echte hotspot geworden. Op de wekelijkse ‘local goods’ market zult u vele locals treffen voor hun inkopen maar ook in de Foodhallen kunt u op informele wijze in gesprek raken.

Het Vondelpark

Natuurlijk vind u de Amsterdammers in het groene stadspark; Het Vondelpark. Zeker bij mooi weer trekt jong en oud er op uit om te ontspannen, barbecueën en sporten in dit park.

COVID-19 (coronavirus) update