The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

In de omgeving van Amsterdam

De omgeving van Amsterdam biedt nóg meer te ontdekken. Van Keukenhof, tot de Zaanse Schans en het Muiderslot. We hebben een aantal highlights voor u op rij gezet.

Keukenhof

De mooiste lentetuin van de wereld! Ieder voorjaar opent gedurende 9 weken Keukenhof. Een pracht van tulpen, narcissen, hyacinten en andere voorjaarsbloeiers zijn te bewonderen in het park middenin de Bollenstreek.

Zaanse Schans

Een typischer Hollands landschap bestaat er bijna niet, vroeger stonden hier ruim 600 molens. Nu draaien hier nog tien molens fier met hun wieken in de wind. Op het terrein vindt u daarnaast oud-Hollandse ambachten, een klompen en kaasmakerij.

Muiderslot

Het Muiderslot wordt ook wel ‘Amsterdam Castle’ genoemd. Het middeleeuwse kasteel is het best bewaard in Nederland. Hier waant u zich zeven eeuwen terug in de tijd. Het kasteel heeft een prachtige tuin en is mooi gelegen aan het IJmeer.

Volendam, Edam en Marken

Ten noorden van Amsterdam vindt u het pittoreske vissersdorp Volendam, kaasdorp Edam en schiereiland Marken. Deze dorpjes kenmerken zich door de typisch Hollandse sfeer, authentieke huisjes en klederdracht.

Haarlem

Een typisch Oud-Hollandse stad waar u zich met gemak een dag kunt vermaken. Bezoek het Frans Halsmuseum, geniet op een terrasje of heerlijk winkelen.

Strand: Zandvoort en Bloemendaal

Even uitwaaien op de ‘stranden van Amsterdam’; Zandvoort en Bloemendaal. Beide badplaatsen zijn op ongeveer een half uurtje van Amsterdam gelegen. Ontspan bij een hippe strandtent of maak een stevige strandwandeling.

COVID-19 (coronavirus) update