The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Amsterdam buiten de gebaande paden; Explore like never before!

Amsterdam eens bekijken vanaf een andere kant dan de normale toeristische paden.

Street Art Museum Tour

‘A city without street art is like a pizza without cheese’, prijkt op één van de street art kunstwerken. Amsterdam’s centrum is al een waar openluchtmuseum. De Street Art Museum Tour neemt u mee op een ontdekkingstocht langs meer dan 30 street art kunstwerken in een wijk die u niet zo snel zult bezoeken: Amsterdam Nieuw West.

Architectuur in Oostelijk Havengebied

Het Oostelijk Havengebied heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan. Hoogstandjes van de Nederlandse architectuur ontdekt u hier tijdens een tocht in dit voormalige havengebied. Woningen, bijzondere bruggen en openbare gebouwen die u zullen verwonderen!

Friday night skate

Op iedere vrijdagavond start sinds 1997 Friday Night Skate. Enthousiastelingen leggen een tocht van 15 tot 20 kilometer af. Rond 20.15 – 20.30 uur wordt gestart vanaf het Vondelpark en circa twee uur later is dit ook weer het eindpunt. Deelname is gratis en het gaat altijd door, mits bij nat wegdek.

Musea in de Jordaan

In de Jordaan huisvest een tiental bijzondere musea waar u zich zelf echt zult verwonderen. Van het Kattenkabinet, tot Woonbootmuseum, Brillenmuseum, Bijbelsmuseum en Pianola museum. Stap eens naar binnen en ontdek een wondere wereld waarvan u niet wist dat er verzamelingen bestonden!

COVID-19 (coronavirus) update