The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Activiteiten in Amsterdam

Leuke dingen om te ondernemen terwijl u in de stad bent. Verken de stad al fietsend of met een rondvaart. Kom in aanraking met de natuur in Artis of sta oog in oog met beroemdheden in Madame Tussauds.

Rondvaart

Dé manier om de UNESCO Werelderfgoed grachtengordel te bewonderen is per rondvaart. Bij een bezoek aan Amsterdam mag u zichzelf een rondvaart niet onthouden. Stap aan boord op één van de vele aanlegsteigers. In een uur tijd ziet u meer als honderd van Amsterdams bekendste bezienswaardigheden!

Meer informatie

House of Bols

Prikkel al uw zintuigen met een bezoek aan de House of Bols Experience. U maakt een reis door de wereld van smaak van het oudste gedistilleerde merk ter wereld. Bols geeft in haar experience de geheimen van smaak, geur en kleur weer voor de 38 Bols likeuren en Bols genevers. Tijdens de tour leert u van alles over bartending, cocktails en vooral smaak.

Meer informatie

Artis Zoo

Een dag in Artis verveelt nooit! De oudste dierentuin van Nederland, Natura Artis Magistra, brengt al sinds 1838 jaarlijks tienduizenden bezoekers in aanraking met natuur. Flora en fauna zijn bijeengebracht in het centrum-oost van Amsterdam. De dierentuin heeft 27 monumentale gebouwen, een uniek planetarium, Micropia die je meeneemt langs de kleinste organismen en 900 diersoorten bijeengebracht.

Meer informatie

Fietsen

In Amsterdam zijn meer fietsen dan inwoners, ruim 880.000! De fiets is het ideale vervoersmiddel om de kleine steegjes en grachten te verkennen. Bovendien is de fiets de snelste manier om in de stad van A naar B te komen.

Meer informatie

Madame Tussauds

Oog in oog met beroemdheden van over heel de wereld. Madame Tussauds Amsterdam heeft haar vestiging aan de Dam en een collectie van 140 wassenbeelden.

Meer informatie

The Amsterdam Dungeon

Stap in de onderwereld van Amsterdam. Maak een reis terug in de tijd naar 500 jaar Amsterdamse geschiedenis. Snerpende geluiden van tandwielen, kermende slachtoffers en krakende kettingen hoort u terwijl u afdwaalt naar de Middeleeuwse kerkers. Er is geen weg terug…

Meer informatie

Heineken Experience

Kom alles te weten over één van Nederlands befaamde exportproducten, Heineken Bier. De voormalige brouwfabriek is een interactieve reis door het familiebedrijf, langs het brouwproces en eindigt in de bar om een heerlijk biertje te proeven.

Meer informatie

Pleinen

In Amsterdam moet u zeker de bruisende pleinen bezoeken. Natuurlijk de Dam en het Museumplein maar ook het Leidseplein, Rembrandtplein en Waterlooplein zijn een bezoek waard.

Meer informatie

Amsterdam Arena

De Arena is het thuishonk van voetbalclub AFC Ajax. AFC Ajax heeft de meeste landstitels van de Nederlandse eredivisie en heeft veelvuldig in het Europees voetbal gepresteerd. Het 5 sterren stadion ligt in het Zuid-Oosten van Amsterdam. Ook interlands vinden regelmatig in het stadion plaats en het was één van de stadions bij het EK 2000.

Meer informatie

Tramlijn 2

National Geographic heeft Tramlijn 2 uitgeroepen tot de beste tramlijn van de wereld. Samen met duizenden Amsterdammers maakt deze tram een rit langs grote attracties, over de grachten en Dam, met als eindpunt Centraal Station.

Meer informatie

COVID-19 (coronavirus) update