The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Amsterdam City GuideThe College Hotel Amsterdam

Wij nemen u graag aan de hand mee in de stad middels onze city guide! Ontdek attracties, musea maar ook onze tips!

Top 10 van musea Amsterdam

Amsterdam heeft een collectie van tientallen musea. Van het Rijksmuseum en Van Gogh Museum tot bijzondere grachtenmusea. Wij hebben een top 10 gemaakt van de must visit musea in Amsterdam.

Meer informatie

Top 10 bezienswaardigheden in Amsterdam

Naast de tientallen musea die Amsterdam rijk is biedt de stad honderden bezienswaardigheden. Wij hebben een Top 10 bezienswaardigheden in Amsterdam gemaakt waarbij de Grachtengordel met absolute stip op één staat.

Meer informatie

Activiteiten in Amsterdam

Leuke dingen om te ondernemen terwijl u in de stad bent. Verken de stad al fietsend of met een rondvaart. Kom in aanraking met de natuur in Artis of sta oog in oog met beroemdheden in Madame Tussauds.

Meer informatie

Shoppen in Amsterdam

Amsterdam is de shopstad bij uitstek. Graag gidsen wij u naar de belangrijkste shopping districts. Van luxe tot vintage, exclusief tot gangbaar.

Meer informatie

Cultuur in Amsterdam

Amsterdam heeft ruim 25 voorstellingen per dag op de agenda en biedt daarmee voor ieder wat wils. Van het statige Carré en Concertgebouw, de Stopera, Muziekgebouw aan het IJ en Stadsschouwburg tot de vele kleine zalen. Pop concerten kunnen plaats vinden in de Heineken Music Hall, Ziggo Dome, Amsterdam Arena of kleinere Melkweg en Paradiso. Daarnaast biedt de stad vele jaarlijks terugkerende festivals.

Meer informatie

Top 17 van jaarlijkse evenementen in Amsterdam

De goed gevulde evenementenkalender van Amsterdam biedt voor ieder wat wils. Het bezoeken van een evenement tijdens uw verblijf in de stad geeft een extra dimensie aan uw verblijf. Jaarlijks zijn dit de 17 grootste terugkerende events.

Meer informatie

Gratis activiteiten in Amsterdam

In Amsterdam is genoeg te ontdekken. Natuurlijk wilt u alles uit uw verblijf halen en houdt u daarbij uw budget in de gaten. Naast struinen over de grachten en markten bezoeken hebben we een aantal gratis activiteiten in Amsterdam op rij gezet zodat u uw budget optimaal kunt besteden!

Meer informatie

Drie bijzonder gekke activiteiten: Only in Amsterdam!

Bungeejumpen boven het IJ, suppen op de gracht of een fietsend café over de gracht. Niets is te gek in Amsterdam!

Meer informatie

Amsterdam buiten de gebaande paden

Amsterdam eens bekijken vanaf een andere kant dan de normale toeristische paden.

Meer informatie

Meet the locals in Amsterdam!

Wilt u tijdens uw bezoek aan Amsterdam echte locals ontmoeten om te ontdekken hoe het echte leven in de stad is?  Hier moet u zijn!

Meer informatie

Amsterdam met kinderen; Tips!

U kunt prima in Amsterdam met kinderen verblijven. Er is genoeg voor jullie samen te ontdekken. Musea bieden speciale tentoonstellingen voor kinderen aan. Natuurlijk zijn Artis Zoo en Madame Tussauds leuk om te bezoeken maar we geven u graag nog een paar tips!

Meer informatie

In de omgeving van Amsterdam

De omgeving van Amsterdam biedt nóg meer te ontdekken. Van Keukenhof, tot de Zaanse Schans en het Muiderslot. We hebben een aantal highlights voor u op rij gezet.

Meer informatie

COVID-19 (coronavirus) update