Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

KerstVier de feestdagen in stijl bij Ferilli's at The College

Knisperend haardvuur, prachtige decoraties en de geur van dennennaalden. Genieten van de mooiste gerechten en proeven van heerlijke wijnen samen met vrienden en familie. Dát is Kerst bij Ferilli's at The College.

Vertoef deze feestdagen in luxe en stijl

Onder leiding van executive chef Lorenzo Zanaga zorgt Ferilli’s at The College ervoor dat u volledig kunt genieten. Het upscale restaurant in The College Hotel Amsterdam staat in de periode rondom de feestdagen volledig in het teken van kerst in Italiaanse stijl. De sfeervolle decoraties, de stijlvolle salons en klassieke livemuziek zorgen voor een heerlijk kerstgevoel.

Luxe kerstarrangementen

Brunch met vrienden of dineer met de hele familie tijdens Kerst bij Ferilli’s at The College Hotel Amsterdam.

Kerstbrunch

Wat is er lekkerder dan uitgebreid buiten de deur brunchen? Tijdens de feestdagen serveert Ferilli’s at The College een extra luxe brunch. Kom genieten van de fijne sfeer, stijlvolle aankleding en de uitgebreide brunch.

Meer informatie en reserveren

Kerstdiner

Op Kerstavond en Eerste Kerstdag serveert Ferilli’s at The College een feestelijk kerstdiner in Italiaanse stijl. Geniet samen van de culinaire verrassingen van de chef en haar team onder het genot van gezellige Italiaanse livemuziek.

Meer informatie en reserveren