Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

KerstVier de feestdagen in stijl in The College Restaurant

Wil je dit jaar het ultieme kerstgevoel ervaren en genieten van de mooiste gerechten en fijnste wijnen? Vier kerst samen met vrienden en familie in het sfeervolle The College Restaurant.

Vertoef deze feestdagen in luxe en stijl

Schuif op 1e kerstdag aan bij The College Restaurant en geniet van een luxe 4-gangendiner onder het genot van een glas prosecco. Brunch met vrienden of familie op 2e kerstdag en laat je verrassen door het uitgebreide kerstbuffet met diverse feestelijke lekkernijen uit eigen keuken. De sfeervolle decoraties en de stijlvolle gerechten maken jouw kerst onvergetelijk!

Wil je eerder The College Christmas spirit ervaren? Kom op kerstavond naar The College Bar en geniet van heerlijke cocktails en bites in The College Bar.

Kerstdiner

Geniet op 1e kerstdag samen met vrienden of familie van een feestelijk kerstdiner en laat je verrassen door de culinaire verrassingen van de chef en zijn team.

Prijs: € 69,50 per persoon

Meer informatie & reserveren

Kerstbrunch

Wat is er lekkerder dan uitgebreid buiten de deur brunchen? Kom op 2e kerstdag genieten van de fijne sfeer, stijlvolle aankleding en de uitgebreide brunch.


Prijs: € 38,50 per persoon

Meer informatie & reserveren

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, en mis geen enkele update!

Inschrijven

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief, en mis geen enkele update!

Inschrijven