Menu

Ferilli’s Ristorante

Uptown Italian eatery

Benvenuto a Ferilli’s

Ferilli’s is de nieuwste creatie van de Italiaanse multi-entrepreneur Carlo Ferilli, een modeman die de hoofdstad al eerder verrijkte met horecaconcepten die inmiddels niet meer uit de stad weg te denken zijn. Met Ferilli’s gaat hij nog een stap verder.

Ferilli’s is een Italiaans upscale restaurant wat u zou verwachten in Milaan, Rome, Londen of New York, met prachtige natuurstenen vloeren die overlopen in visgraatparket, zwoele verlichting, verfijnde Italiaanse meubels en met wit linnen strak gedekte tafels.

 

Solo il meglio

Als het weer het toelaat kunt u de dag al vroeg beginnen met een Italiaans ontbijt en een perfecte espresso op één van de mooiste terrassen/patio’s van Amsterdam. Later op de dag wordt hier ook de lunch en het diner geserveerd.

Begin met een aperitivo aan de bar om daarna met vrienden uitgebreid te dineren en te genieten van al het moois dat Ferilli’s te bieden heeft. Laat u verrassen door de mooiste en meest exclusieve Italiaanse wijnen van grote huizen, maar ook van kleinere wijnboeren.Eindig of begin uw weekend met een grappa of cocktail aan de bar terwijl u geniet van heerlijke beats van de DJ.

Daarnaast beschikt Ferilli’s over een aantal prachtige studio’s voor evenementen en private dining.

Menu Ristorante Menu Caffè Ontbijtmenu Sunday Brunch

 

Contact & openingstijden

Ristorante
Dagelijks: 11:00 – 22:00
Bar
Dagelijks:  11:00 – 23:45

Ferilli’s at The College
Roelof Hartstraat 1
1071 VE Amsterdam
T: 020 571 1511
E: ferillis@thecollegehotel.com

Start navigation