Menu

Huwelijksdiner

Volledig in stijl dineren met jullie gasten tijdens een huwelijksdiner. Voor jullie diner kunnen we een 3 tot 6 gangen diner verzorgen. Ook een buffet of barbecue in onze Courtyard behoort tot de mogelijkheden.

Rembrandt Ballroom

In onze Rembrandt Ballroom kunt u met 120 tot 180 personen dineren. Uw gasten genieten aan prachtig gedekte tafels voor 8 tot 10 personen. Zo ervaart u de allure van een chique galadiner.

PC Hooft Salon

Met een gezelschap tot 60 personen kunt u dineren in de prachtige PC Hooft Salon met imposante kroonluchters. In deze authentieke en sfeervolle salon kunnen we ronde tafels plaatsen met plek voor 8 of 10 personen maar ook één lange tafel voor maximaal 36 personen. De tafeldecoratie en gewenste opstelling bespreken we samen met jullie als bruidspaar.

Salons

The College Hotel heeft daarnaast nog drie verschillende salons beschikbaar. Hier kunt u met een heel klein gezelschap tot 16 gasten in een privé setting dineren.

Barbecue op het terras

Houden jullie van het midzomernacht gevoel? Kies dan voor een informele barbecue op het terras. Onze chefs bereiden heerlijk vers vlees en vis op de Big Green Egg barbecues. Geniet daarbij van heerlijke salades en smaakvolle bijgerechten als gepofte aardappel, een groente ratatouille, ambachtelijke broden, vers fruit en overheerlijke sauzen.

Menu op maat

Wilt u graag het menu afstemmen met onze Chef? Dit moedigen wij graag aan. Zo dragen wij ook zorg voor de menukaarten en gewenste tafelindeling indien gewenst.

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van The College Hotel voor jullie trouwdag? Vraag een offerte aan!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

COVID-19 (coronavirus) update