The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Huwelijksceremonie

'Ja, ik wil' klinkt zo veel anders... Het Ja-woord klinkt zonder meer anders wanneer u dit uitspreekt in een van de vier stijlvolle salons of Grand Ballroom.

The College Hotel Amsterdam is een officiële trouwlocatie in Amsterdam. In de zalen kan een huwelijksceremonie van 25 tot 180 personen plaats vinden!

Authentieke stijlvolle salons

De authenticiteit, karakteristieke details en de voelbare nostalgie dragen in de stijlvolle salons van The College Hotel bij aan het ultieme romantische gevoel op uw huwelijksdag. De Coster Salon en de Van Baerle Salon zijn uniek voor een intieme en exclusieve sfeer. De PC Hooft Salon en The Courtyard Salon ideaal zijn voor een groot gezelschap.

Ontvangst van uw gasten

Wij kunnen uw gasten, afhankelijk van het weer, ontvangen in de Bar, op het Terras of in de “Inner Courtyard”. Dit kan bijvoorbeeld met een kopje koffie of thee of een buffet met frisdranken. Helemaal afhankelijk van uw wensen.

Officiële trouwlocatie Amsterdam

The College Hotel is door de Gemeente van Amsterdam is aangewezen als ‘Huis der Gemeente’ voor de officiële huwelijksvoltrekking.

Het Ja-Woord

Afhankelijk van de grote van uw gezelschap leent de PC Hooft Salon zich bij uitstek voor het Ja-Woord. Ook kunt u bij goed weer in de Inner Courtyard elkaar op intieme en chique wijze het Ja-Woord geven.

Styling & decoratie

Elke gewenste sfeer of stijl kan worden toegepast bij The College Hotel. Er kan tijdens een trouwceremonie vaak veel meer dan u denkt. Daarom is het goed dat er voorafgaande gesprekken plaatsvinden. Alleen op die manier kunnen we komen tot een heel persoonlijke huwelijksceremonie. Door middel van styling en decoratie kunnen we de puntjes van uw huwelijk op de i zetten!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van The College Hotel voor jullie trouwdag? Vraag een offerte aan!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

COVID-19 (coronavirus) update