The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Alles op één locatie

Toasten in een bijzondere ambiance, stijlvol dineren en dansen op meeslepende klanken. Wij geven jullie graag een indicatie van de mogelijkheden als jullie je complete trouwdag in The College Hotel Amsterdam vieren.

Waarom alles op één locatie?

  • Geen stress om op jullie huwelijksdag van A naar B te komen in het drukke Amsterdam!
  • Van te voren duidelijk inzicht in de kosten.
  • Een professioneel aanspreekpunt dat klaar staat om jullie dag volgens planning te laten verlopen.

Hoe kan een huwelijksdag in The College Hotel er uitzien?

 

Ontvangst van uw gasten

Uw gasten worden feestelijk ontvangen alvorens uw ceremonie begint. Dit kan in de Bar, Inner Courtyard of in één van de authentieke salons. Wij serveren in overleg met u een kopje koffie of thee, een buffet aan frisdranken of een feestelijk aperitief. Als bruidspaar kunt u zich in een separate ruimte nog even voorbereiden op de ceremonie.

Huwelijksceremonie

De ceremonie vind vervolgens plaats onder begeleiding van een Ambtenaar van de Burgerlijke stand Gemeente Amsterdam. Deze kan afhankelijk van de grote van uw gezelschap plaats vinden in de PC Hooft Salon of in de Inner Courtyard. Deze ceremonieruimte is te decoreren in uw stijl. Kiest u voor modern, romantisch of een themakleur? Wij zetten graag voor u deze punt op de i.

Toast, Bruidstaart, Receptie

Na de ceremoniële plechtigheid kunnen de feestelijkheden losbarsten. Start bijvoorbeeld met een toast en het aansnijden van de bruidstaart. Deze bruidstaart kan onze chef patissier naar jullie smaak én look opmaken. Een informele receptie waarbij al jullie gasten de gelegenheid hebben om jullie te feliciteren volgt. Deze kunnen we sfeervol omlijsten met bijvoorbeeld live pianomuziek.

Culinair huwelijksdiner

Vervolgens kunnen jullie aan tafel gaan voor een culinair menu van de Chef. Deze is natuurlijk in samenspraak met jullie opgesteld en hierbij hebben jullie bijpassende wijnen uitgekozen. De tafelopstelling en -schikking zijn ook door jullie zelf gemaakt. Het diner kan plaats vinden in The College Restaurant of een intieme salon, geheel naar jullie wensen.

Feestavond in de Inner Courtyard

Na het diner kunnen de voetjes van de vloer tijdens jullie feestavond. Deze kan in de Inner Courtyard plaats vinden. Kiezen jullie voor een DJ of live band? Tijdens deze avond mag het jullie gasten natuurlijk niet ontbreken aan culinaire hapjes en een assortiment aan dranken. Tot in de late uurtjes kunnen jullie feesten.

Huwelijksnacht, Bruidssuite, Overnachting voor gasten

Sluit jullie huwelijksdag af met een overnachting in één van de suites. Zo beleven jullie naast een bijzondere huwelijksdag ook een heel bijzondere huwelijksnacht. Uiteraard kunnen we ook voor jullie gasten een overnachting reserveren. Ontbijt ’s ochtends intiem met z’n tweeën of sluit af met een brunch of high tea.

Aanvraag op maat

Wij stellen graag in samenspraak met jullie een programma en offerte op. Wij streven er naar al jullie wensen te vervullen op deze bijzondere dag!

Offerte aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden van The College Hotel voor jullie trouwdag? Vraag een offerte aan!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

COVID-19 (coronavirus) update