The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Mogelijkheden op rij

U kunt kiezen om de dag van uw leven bij The College Hotel door te brengen. Uiteraard kunt u ook een onderdeel van deze bijzondere dag bij ons laten plaatsvinden. De vier unieke salons met exclusieve uitstraling zijn uitermate geschikt voor uw ceremonie, feest of diner. De Coster Salon en de Van Baerle Salon kunnen gebruikt worden voor een intiem en sfeervol diner. De PC Hooft Salon en The Courtyard Salon zijn bij uitstek geschikt voor de grotere groepen. De mogelijkheden zijn oneindig maar voor uw gemak stellen wij u deze opties voor.

Alles op één locatie

Toasten in een bijzondere ambiance, stijlvol dineren en dansen op meeslepende klanken. Wij geven jullie graag een indicatie van de mogelijkheden als jullie je complete trouwdag in The College Hotel Amsterdam vieren.

Meer informatie

Huwelijksceremonie

'Ja, ik wil' klinkt zo veel anders... Het Ja-woord klinkt zonder meer anders wanneer u dit uitspreekt in een van de vier stijlvolle salons of Grand Ballroom.

Meer informatie

Huwelijksreceptie

Borrel in een informele setting met jullie gasten. De huwelijksreceptie kan plaats vinden in één van de salons, de Courtbackyard of de Bar.

Meer informatie

Bruidstaart & toast

De bruidstaart en een toast met jullie gasten mag op een huwelijksdag niet ontbreken. Een absoluut hoogtepunt van de dag.

Meer informatie

Huwelijksdiner

Volledig in stijl dineren met jullie gasten tijdens een huwelijksdiner. Voor jullie diner kunnen we een 3 tot 6 gangen diner verzorgen. Ook een buffet of barbecue in onze Courtyard behoort tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Huwelijksfeestavond

Dans op opzwepende muziek tot in de late uurtjes. Culinaire hapjes, een DJ of live muziek… Vier uw huwelijksfeestavond in The College Hotel Amsterdam.

Meer informatie

Bruidssuite

Na uw huwelijksdag overnachten in stijl? Breng uw huwelijksnacht door in een luxe bruidssuite. De hotelkamers van The College Hotel Amsterdam zijn uitstekend voor een romantische hotelovernachting.

Meer informatie

Winter & Kerst huwelijk

Het komt steeds vaker voor dat bruidsparen ervoor kiezen om in de winter of rondom kerst en Oud & Nieuw in The College Hotel in het huwelijk te treden. Het monumentale pand is in de decembermaand prachtig uitgelicht en sfeervol en in stijl gedecoreerd met warme kleuren, knapperend haardvuur en veel kaarsen.

Meer informatie

Vraag een offerte aan!

Benieuwd naar de mogelijkheden van The College Hotel voor jullie trouwdag? Vraag een offerte aan!

VRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE AAN

COVID-19 (coronavirus) update