Menu

Jörgen Raymann en The College Hotel Amsterdam presenteren: The Comedy College!The College Hotel Amsterdam

Bereidt u voor op een flinke dosis humor, want tijdens The Comedy College worden de meest hilarische grappen en grollen op u afgevuurd. In het luxe en sfeervolle The College Hotel Amsterdam, halen verschillende bekende cabaretiers alles uit de kast om u een heerlijk middagje uit te bezorgen. Comedy zwaargewicht Jörgen Raymann is ook van de partij! Bent u er klaar voor om spierpijn van het lachen te krijgen?

The Comedy College

The College Hotel Amsterdam presenteert in samenwerking met Jörgen Raymann The Comedy College. Met zijn programma ‘Raymann is Laat’, waarin hij het typetje tante Es vertolkt, is Jörgen een groot begrip geworden in Nederland. Naast dit geweldige programma heeft Jörgen Raymann een eigen productiebedrijf dat verantwoordelijk is voor ‘De Dinoshow’ en ‘Zo: Raymann!’. Jörgen geeft tijdens The Comedy College elke maand een hilarisch optreden samen met de leukste stand-upcomedians!

The Comedy College op 11 december 2016 – Oh this is Christmas ho..ho..

Op zondag 11 december zal de allernieuwste editie van The Comedy College plaatsvinden. Een middag vol humor met Kerstmis als centraal thema.

The Comedy College vindt plaats tussen 15:00 – 17:00 uur in The College Hotel Amsterdam. 

Reserveer snel uw kaarten!

Line up The Comedy College – 11 december 2016:


 

Tim Hartog

Tim Hartog is een stand-up comedian in hart en nieren. Zo behaalde hij in 2015 de finale van het Leids Cabaret Festival, is hij bekend van het programma ‘Comedy Factory’ op RTL 4 en is hij sinds 2012 de vaste MC van de Stand-Up Club. Naast zijn werk als cabaretier en comedian is hij ook werkzaam als presentator. Met een hoge dosis grappen en soms indringende teksten weet Tim als geen ander hoe hij het publiek naar zich toe kan trekken!

Reserveer uw kaarten

Esther van der Voort

De Noordwijkse Esther van der Voort won in 2014 de International Comedy Festival Rotterdam Talent Vakjury Award. Esther is een open boek en staat bekend om haar komische en nuchtere kijk op het leven. Veertig is het nieuwe dertig, scheiden is een bevrijding en ach, dat opvoeden moet eigenlijk ook niet zo serieus genomen worden. Zo kan het dus ook!

Reserveer uw kaarten

Arie Koomen

Arie Koomen is een waar improvisatietalent. De Nederlandse schrijver, acteur en comedian is bekend van zijn rol in het bekende TV programma ‘De Lama’s’, dat in 2006 de Televiezier-Ring won. Ook was hij te zien in ‘Doe Maar Normaal’, speelde hij in het duo Arie & Silvester en treedt hij regelmatig op in comedyclubs. Met zijn toegankelijke humor zal deze ex-lama u tijdens de Comedy College zeker vermaken!

Reserveer uw kaarten