Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

The College Jazz presents: Sigrid Bröcheler en Sebastiaan van DelftThe College Hotel Amsterdam

Houdt u van jazz? Dan bent u bij deze van harte welkom op de swingende zondagen in The College Hotel. Het unieke, historische hotel biedt de juiste ambiance voor spetterende optredens van geweldige jazz-artiesten. Proef de sfeer en geniet van heerlijke jazzy momenten in de ‘huiskamer’ van Oud-Zuid.

Sebastiaan van Delft voelde zich op jonge leeftijd al aangetrokken tot de mysterieuze sferen en klanken van het kerkorgel. Na het volgen van orgel- en pianolessen won Sebastiaan op twaalfjarige leeftijd de improvisatie- en interpretatieprijs op het Concours voor Jeugdige Organisten in Amsterdam. Hij studeerde af aan het conservatorium waarna hij zich begon te verdiepen in de jazz. Sebiastiaan werkt samen met andere muzikale talenten en samen met Michiel van Dijk vormt hij zijn eigen elektro-akoestische funkband.

Sebastiaan van Delft zal op 17 april samen met Sigrid Bröcheler een muzikaal optreden geven. Door de veelzijdigheid aan jazz stylen beloofd dit een heerlijke middag te worden bij The College Jazz.

Meer informatie over The College Jazz?

Wilt u extra genieten van een heerlijke lunch tijdens The College Jazz?

The College Hotel Amsterdam heeft een heerlijk Afternoon Jazz arrangement om uw avond compleet te maken!

Maak uw reservering