Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Première The Story ClubThe College Hotel Amsterdam

De première van The Story Club zal op vrijdag 2 oktober plaatsvinden in de Rembrandt Ballroom van The College Hotel Amsterdam

Op vrijdag 2 oktober zal de Rembrandt Ballroom van The College Hotel Amsterdam het podium zijn van een geheel nieuwe clubavond. De Story Club gaat in premiere en de geheel gerenoveerde Rembrandt Ballroom zal garant staan voor een intiem en gezellig event. Live optredens van Nederlands grootste artiesten, vers bereidde hapjes en een goede sfeer zijn nog maar een fractie van wat deze spetterende avond beloofd te worden!

The Story Club

The Story Club is een co-productie van gitarist Lorijn Von Piekartz, drummer Kagan Han en KEK Events. Het doel? Een onvergetelijke clubavond neerzetten verzorgd door de meest spraakmakende muzikale talenten die Nederland de laatste jaren heeft voortgebracht!

Een spetterende avond verzorgd door Nederlands grootste talenten

Van 20.00 uur tot 01.00 uur kunnen bezoekers geweldige optredens verwachten van onder andere 3FM Serious Talent Amber Gomaa, The Voice of Holland’s Guus Mulder en Julia Zahra, de Belgische soulzanger Nathan Ambach en de Nederlandse soulsensatie David Dam. Waar deze talenten doorgaans op grote podia staan, biedt The College Hotel nu de unieke mogelijkheid om in een intieme setting te spelen. DJ Fabian zal ervoor zorgen dat het event geheel in stijl afgesloten wordt. Gegarandeerd een onvergetelijke avond!

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van The Story Club.