Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Martien Oster quartet met Michael Varekamp, Hans Braber en Rob MostertThe College Jazz

Houdt u van jazz? Dan bent u bij deze van harte welkom op de swingende zondagen in The College Hotel. Het unieke, historische hotel biedt de juiste ambiance voor spetterende optredens van geweldige jazz-artiesten. Proef de sfeer en geniet van heerlijke jazzy momenten in de ‘huiskamer’ van Oud-Zuid.

Martien Oster is een gitarist met een brede achtergrond: met sterren als Diana Krall en Monty Alexander samengewerkt, en kreeg het mooiste compliment wat een muzikant kan krijgen van grootheid Dr. Lonnie Smith; “Martien is Bad!” Naast solo optredens speelt Martien in zijn eigen band; Original Grooves. De bandleden spelen vrolijke en gruizige jazz muziek.

Naast Martien Oster op de gitaar, is er deze middag een speciale gast; Michael Varekamp. Michael Varekamp begon met het spelen van trompet toen hij tien jaar was. Zijn liefde voor jazz werd pas echt geboren toen hij op twaalfjarige leeftijd een album van Louis Armstrong vond in de platenkast van zijn vader. In 1996 studeert hij Cum Laude af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en tegenwoordig is Varekamp artistiek leider van Pure Jazz, werkt hij samen met diverse andere artiesten en bracht hij een duo-album uit met pianist Rembrandt Frerichs.

Samen met Martien Oster en Michael Varekamp zal de internationaal bekende artiest Hans Braber op de drums te horen zijn en Rob Mostert zal u deze middag verrassen met unieke Hammondorgel klanken.

Meer informatie over The College Jazz?

Wilt u extra genieten van een heerlijke lunch tijdens The College Jazz?

The College Hotel Amsterdam heeft een heerlijk Afternoon Jazz arrangement om uw avond compleet te maken!

Maak uw reservering