Change language

The College Hotel

Amsterdam

Boek direct uw kamer

Aankomst
Selecteren
Vertrek
Selecteren

Menu

Jörgen Raymann en The College Hotel Amsterdam presenteren: The Comedy CollegeMet op zondag 11 december onder andere; Jörgen Raymann, Tim Hartog, Esther van der Voort en Arie Koomen

De meest hilarische grappen en grollen zullen deze middag op u worden afgevuurd. Bereidt u dus voor op een flinke dosis humor! In het luxe en sfeervolle The College Hotel Amsterdam zullen verschillende cabaretiers alles uit de kast halen om u te vermaken. Ook comedy zwaargewicht Jörgen Raymann zet op deze middag zijn beste grappen in. Bent u klaar om spierpijn van het lachen te krijgen? Deze gaat u geheid krijgen!

The Comedy College

Bereidt u voor op een flinke dosis humor, want tijdens The Comedy College worden de meest hilarische grappen en grollen op u afgevuurd. In het luxe en sfeervolle The College Hotel Amsterdam halen verschillende bekende cabaretiers alles uit de kast om u een heerlijk middagje uit te bezorgen. Comedy zwaargewicht Jörgen Raymann is ook van de partij! Bent u er klaar voor om spierpijn van het lachen te krijgen? Reserveer dan snel uw kaarten.

De line-up op zondag 11 december 2016:

  • Jörgen Raymann
  • Tim Hartog
  • Esther van der Voort
  • Arie Koomen

Wilt u meer weten over The Comedy College?

Meer informatie over The Comedy College